22 Jun 2021

Van maatwerk naar open aanbod: nieuwe cursus machineveiligheid

De wet- en regelgevingen rond machineveiligheid zijn erg uitgebreid. Wat is de scope van de machinerichtlijn? Wat zijn de eisen om tot een CE-markering te komen? Hoe werkt de risicobeoordeling? Hoe doen we aan risicoreductie en welke normen passen we hiervoor toe? Al deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens de nieuwste cursus machineveiligheid. Deze cursus werd ontworpen op vraag en in samenspraak met onze klant. Maatwerk dus, of toch niet helemaal?

Van maatwerk naar open aanbod: nieuwe cursus machineveiligheid

Wat bedoelen we nu wanneer we spreken over maatwerk? Een cursus specifiek voor jouw bedrijf voorzien van voorbeelden en oefeningen toepasbaar binnen jouw bedrijf? Ja. Een traject om jouw medewerkers om te scholen van bijvoorbeeld elektrotechniekers naar basis meet- en regeltechniekers? Ook ja. Maar ACTA gaat zelfs nog een stapje verder voor jou.

Voor de cursus machineveiligheid ging ACTA op zoek, op vraag van de klant, naar de ideale mix van een oudere, interne opleiding en de diepgaande kennis van een expert ter zake om zo te komen tot een algemene, gedegen training, zinvol voor jouw bedrijf. De verschillende partijen gingen, virtueel, rond de tafel zitten en kwamen zo tot een inhoudelijk sterk format dat vanaf nu ook beschikbaar is voor alle bedrijven. De eerste inschrijvingen zijn een feit.

Worstel je zelf ook met moeilijke opleidingsvragen? Wil je je eigen aanbod optimaliseren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. ACTA zoekt samen met jou naar de meest deskundige en klantvriendelijke oplossing.