Opleidingen voor bedrijven

De context waarin ACTA werkt is: productie, onderhoudstechniek, engineering en logistiek, met telkens aandacht voor veiligheidsbewust handelen. ACTA is gespecialiseerd in de technieken: mechanica, elektro, meet- en regel, industriële automatisering, proces, transport en veiligheid.

Opleidingen voor bedrijven

Standaardcursus…

Via ons aanbod kan iedereen zich inschrijven voor een standaardcursus bij Acta. Door jouw medewerkers bij ons cursus te laten volgen, kunnen ze versneld ingroeien, levenslang meegroeien met de stand van de techniek en verhoog je de efficiëntie op de werkplek.

Wij zorgen voor de kwaliteitsborging aan de hand van praktijkgerichte opleidingen, actuele practica, didactisch vakmanschap gecombineerd met bedrijfservaring, permanente evaluatie en opvolging van de doelstellingen en nazorg bij onze opleidingstrajecten.

Op verzoek kan een attest voor gevolgde trainingen worden uitgereikt. Wie een langlopende opleiding heeft gevolgd, alle bij behorende taken en opdrachten heeft uitgevoerd en voldoende aanwezig is geweest, kan rekenen op een Acta-certificaat. In bepaalde gevallen kan aanvullend een Europees erkend getuigschrift uitgereikt worden.

… of maatwerk

Je wil een doelgerichte aanpak van een concrete probleemsituatie in jouw bedrijf? ACTA biedt opleidingen op maat aan. ACTA analyseert samen met jou het probleem en formuleert zo de doelstellingen. ACTA maakt een projectvoorstel op, zorgt voor de inhoudelijke uitwerking en een pilootsessie. Een confidentialiteitscontract is mogelijk indien gewenst.

ACTA gaat vakoverschrijdend en vanuit de praktijk voor jou aan de slag. We denken daarbij steeds competentiegericht en werken met een team van ervaren bedrijfsmedewerkers en didactisch geschoolde docenten aan de best mogelijke oplossing.

Vragen over onze opleidingen?

Delphine Houwen

+32 (0)3 620 23 86