Vacatures

ACTA is dé technische opleidingspartner voor de (proces)industrie. We zorgen ervoor dat (toekomstige) medewerkers mee zijn en blijven met de technische evoluties. We leggen de nadruk op ‘training door beleving’ door de theorie om te zetten in praktijkoefeningen, zowel in onze unieke didactische plant als via de nieuwste leermethodieken, ondergebracht onder de titel industrie 4.0. We geven onze kennis en kunde graag op maat door aan zowel bedrijfsmedewerkers als werkzoekenden en leerlingen. Zo bouwen we mee aan een brug tussen onderwijs en industrie.

 

Vacatures

Werken bij ACTA

ACTA biedt een unieke omgeving vol vrijheid tot talentontwikkeling en zelfontplooiing. Je komt terecht in een fijn team van een 30tal professionele en enthousiaste medewerkers. Lees hier wat ze er zelf over kunnen vertellen.
ACTA streeft naar een goede balans werk-privé aan de hand van glijdende werkuren, mogelijkheid tot thuiswerk en voldoende verlofdagen. Je komt terecht in een groene, makkelijk bereikbare omgeving in het noorden van Antwerpen en bent natuurlijk ook bereid om training te geven bij onze klanten, voornamelijk in het havengebied.