De weg naar ACTA

ACTA is gelegen vlakbij de E19. Ons kantoor maakt deel uit van de site rond de oude leger kazerne “Luitenant Coppens” in Brasschaat. Deze site werd de laatste jaren omgevormd tot een bedrijvenpark. Wij zijn ook vlot te bereiken met het openbaar vervoer.

 

WEGENWERKEN

Vanaf dinsdag 1 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de heraanleg van het kruispunt van de Bredabaan (N1) met de Essensteenweg en Sint-Jobsesteenweg (N117) in Maria-ter-Heide, Brasschaat. De wegenwerken zullen ongeveer drie maanden duren, tot eind oktober. Tijdens deze periode blijft de Bredabaan open in beide richtingen. De Essensteenweg is dan afgesloten.

  • De Essensteenweg wordt tijdens de werken afgesloten van het kruispunt met de Bredabaan. Het verkeer van en naar Kalmthout/Essen volgt in beide richtingen een omleiding via Wuustwezel.
  • De Sint-Jobsesteenweg is tijdens de werken enkelrichting voor gemotoriseerd verkeer. Verkeer van het kruispunt met de Bredabaan naar de rotonde blijft mogelijk. Verkeer komende van de rotonde richting Bredabaan rijdt om via de Brechtsebaan.
  • Voor doorgaand verkeer op grotere afstand blijft de omleiding via de E19 de meest aangewezen route.
  • Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werken altijd langs de werfzone passeren.

De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/brasschaat.

 

De weg naar ACTA

Met de wagen

Vanuit Brussel en Gent via de ring van Antwerpen

E19 Antwerpen – Breda richting Nedereland. Afrit 4 Sint-Job-in-’t-Goor. Bij einde afrit aan de rotonde 3de links naar N117 / Sint-Jobsesteenweg richting Essen, Kalmthout, Brasschaat. Volgende rotonde rechtdoor naar N117 richting Brasschaat. Volg de N117 / Sint-Jobsesteenweg tot de ovonde Brechtsebaan / Sint-Jobsesteenweg. Neem 2de rechts naar Ruiterijschool. Parkeergelegenheid in de parkeergarage links in bedrijvenpark op eigen risico.

Vanuit Breda, Nederland

E19 Breda – Antwerpen. Afrit 4 Sint-Job-in-’t-Goor rechts afslaan naar N117 / Sint-Jobsesteenweg richting Essen, Kalmthout, Brasschaat. Volg de N117 / Sint-Jobsesteenweg tot de ovonde Brechtsebaan / Sint-Jobsesteenweg. Neem 2de rechts naar Ruiterijschool. Parkeergelegenheid in de parkeergarage links in het bedrijvenpark op eigen risico.

Vanuit Brasschaat

Einde bebouwde kom N1 / Bredabaan richting Maria terHeide. Einde bebouwde kom Maria ter Heide aan de stoplichten rechts afslaan naar Sint- Jobsesteenweg /bedrijvenpark op eigen risico. ACTA parkeerplaatsen staan aangeduid. N117. Rij tot ovonde Brechtsebaan / Sint-Jobsesteenweg. Neem 4de rechts naar Ruiterijschool. Parkeergelegenheid in de parkeergarage links in het bedrijvenpark op eigen risico.

GPS coördinaten ACTA – Ruiterijschool 9 – 2930 Brasschaat : 51.32811 , 4.53053

Parkeren

ACTA parkeerplaatsen staan aangeduid in de parkeergarage. Parkeren op deze plaatsen of niet gereserveerde plaatsen (op verschillende verdiepingen in de parkeergarage).

De ingang van ACTA is vooraan grenzend aan de Sint-Jobsesteenweg aan de eerste voetgangersbrug.

Met openbaar vervoer

De Lijn

Snelbus 641 : Antwerpen – Wuustwezel via E19 Halte: De Burletheide / Sint-Jobsesteenweg

 

Met de fiets

Overdekte fietsenstalling met verlichting aanwezig op het terrein. Parkeren op eigen risico. Douche en lockers zijn beschikbaar op ACTA. Vraag ernaar bij het onthaal.