Maatwerk is onze sterkte

Training geven is uitdagend en verre van eenvoudig. Toch als je dat door onze ogen bekijkt. Want volgens ons vraagt training geven meer dan kennis van de techniek en de oefeningen. Meer dan het vertalen van een handleiding in een serie powerpointslides. Meer dan het kopiëren van de vorige sessie, hoe succesvol die ook verlopen is.

 

Maatwerk is onze sterkte

Voor ons is een training pas succesvol als ze de mensen helpt om te groeien.

Talentontwikkeling door training, noemen we dat. En dat is onze passie. En dus maken we er een punt van om permanent te blijven zoeken naar de best mogelijke leeroplossing. Naar de best mogelijke manier om kennis en vaardigheden over te brengen. Naar dé methode die werkt voor díe groep, op dát moment, in díe specifieke context.

En daarom investeren we. In een fabriek in ons trainingscentrum, om de realiteit zo precies mogelijk te kunnen nabootsen. Maar ook in mobiele op-de-site-zelf trainingen en de nieuwste digitale leermethodieken. In innige relaties met bedrijven en scholen om de brug tussen leren en werken te verstevigen. In alles wat nodig is om leren zo dicht mogelijk bij de praktijk te brengen.

Maar we investeren het meest in onze eigen mensen. In onze trainers, door hen de ruimte te geven om zichzelf sterker te maken, los van de druk van hun volgende cursus. En in onze ondersteunende teams, die er altijd opnieuw in slagen om maximaal ruimte te scheppen voor onze echte corebusiness: een ijzersterk leermoment met maximale impact.

Als ACTA een persoon was, zouden vrienden haar op deze manier omschrijven:

FOREVER CLEVER

“ACTA doet nooit zomaar iets zomaar. Als ze een volledig werkende eigen technische plant bouwt, is dat omdat ze daar in perfecte omstandigheden kan lesgeven. Als ze haar docenten omkadert met een ijzersterk team van planners en klantenbegeleiders, is dat om die docenten maximale vrijheid te geven om zich op hun werk te concentreren. ACTA is vermoedelijk de slimste van ons allemaal.”

ONGEGENEERD GEÏNSPIREERD

“Als ACTA over haar job gaat, spat het vuur van haar lippen. ‘De beste leeroplossing creëren’, dáár gaat het bij haar om. En dan doorbreekt ze alle barrières en vermijdt ze alle platgereden paden. Wist je bijvoorbeeld dat toptrainers bij ACTA voldoende tijd krijgen om zélf beter te worden? De stroom aan ideeën en initiatieven om nóg betere leermomenten te maken, houdt nooit op.”

Onze cursisten

De mening van onze cursisten is essentieel in de verdere ontwikkeling van ACTA. We hechten dan ook erg veel belang aan een goede evaluatie en duurzame nazorg.

Interesse in maatwerk?

Heidi Wagemakers

+32 (0)3 620 23 55 Vraag aan