23 mrt 2023

Bezoek ACTA vandaag nog op de M+R Beurs in Antwerpen

Vandaag en morgen is ACTA sterk vertegenwoordigd op de M+R ‘The future of maesurement and control technology’ beurs. In Antwerp Expo kan je tal van exposanten met specialisaties in instrumentatie, industrie 4.0, industriële communicatie, veiligheid en kwaliteitscontroles en elektrische apparatuur terugvinden. Een ideale locatie en moment dus voor ACTA om haar stappen in de VR en AR wereld te demonstreren. We leggen je graag uit wat ACTA voor jouw bedrijf kan bieden en laten je zelf proeven van onze industriële installatie, op afstand.

Bezoek ACTA vandaag nog op de M+R Beurs in Antwerpen

Gisteren mochten we al heel wat geïnteresseerden ontvangen. Met tal van nieuwe inzichten en een uitnodiging voor ons klantenevent van woensdag 26 april, verlieten ze alvast tevreden onze stand. Tijdens ons klantenevent tonen we hoe we als opleidingscentrum te werk gaan met de focus op een veilige en correcte uitvoering van de job voor zowel operatoren, techniekers, ingenieurs als logistieke medewerkers uit de (proces)industrie. Neem hier een kijkje voor meer info.

Op de beurs zijn ook ‘Maintenance’ en ‘Work Safe’ vaste onderdelen die de moeite waard zijn om even bij stil te staan. Met andere woorden, voor elke bedrijf wat wils dus twijfel dus niet langer en bezoek ons vandaag nog!