29 sep 2021

ACTA vindt nieuwe partner in I-CARE

Al jaren kunnen we bij ACTA rekenen op het technisch materiaal van de meest respectabele leveranciers binnen onze sector. Hierdoor kunnen we onze cursisten steeds met kwalitatieve apparatuur laten werken tijdens de praktische oefeningen. Deze samenwerking biedt dus niet enkel voor ACTA en haar cursisten, maar ook voor de leveranciers en de bedrijven zelf een unieke meerwaarde.

ACTA vindt nieuwe partner in I-CARE

Binnenkort zal ook I-CARE, specialist in optimalisatie van industriële efficiëntie, haar steentje hieraan bijdragen. ACTA kan vanaf dit najaar rekenen op gespecialiseerde apparatuur voor thermografische en trillingsmetingen die onze cursussen binnen het vakgebied mechanica maximaal zullen verrijken. I-CARE verzorgt de installatie van de metingen, zodat onze cursisten er vanaf volgend jaar mee aan de slag kunnen tijdens de lessen.

De thermografische en trillingsmetingen worden vaak ingezet in functie van predictief onderhoud, om zo storingen aan installaties te verminderen en de beschikbaarheid van deze installaties te verhogen. Zijn cursisten of bedrijven op zoek naar een meer diepgaande kennis van dit materiaal, kunnen ze ook bij ACTA terecht. I-CARE stelt de nodige experten ter beschikking om aan de hand van de ACTA installatie de eindgebruiker alle details van deze metingen toe te lichten. Hier op ACTA krijgen we het er alvast warm van.