AMF22ACTA-IND

Debietmetingen E+H voor E&I technici

Gedurende dit traject neem je kennis van de algemene begrippen en werkingsprincipes van vortex (Prowirl Endress+Hauser), magnetisch- (Promag Endress+ Hauser) en massadebietmeters (Promass Endress+Hauser). Bovendien leer je ook alles over de uitvoering en de inbouw van de apparatuur en de toepasbaarheid, parameters en inzetgebieden ervan. Je stelt eigenhandig basisparameters in via local display en quick setup en dit doe je via Fieldcare.

Vervolgens stel je een storingsdiagnose op door middel van het uitvoeren van metingen op deze toestellen, die ook gebruik maken van Fieldcare. Je ontdekt tot slot hoe je elektronica unit uitwisselt bij storingen die je bovendien zelf opzoekt en wegwerkt. Dankzij dit programma weet je uiteindelijk perfect op welke verschillende manieren debietmetingen van Endress+Hauser (Prowirl, Promag, Promass) op de juiste manier ingesteld worden.

Doelstellingen

  • Hoe stellen we de debietmetingen in van E&H en welke punten moeten we nazien bij een foutieve meting?

Na één dag bezit je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de werking van de Prowirl, Promag en Promass van Endress+Hauser te kennen, in te stellen en fouten op te sporen.

Doelgroepen

  • E&I onderhoud ervaren
  • E&I engineering ervaren

Praktisch informatie

  • Voorkennis vereist: Gebruik multimeter, cursus AMF11ACTA (basiscursus debietmetingen)
  • Combinatie groepsleren en individuele praktische oefeningen
  • Voorbeelden uit de eigen werkomgeving zijn welkom

Vakgebied

Elektro-, meet- en regeltechniekenElektro-, meet- en regeltechnieken

Aantal dagen

1 dag

Locatie

Acta vzw - Campus Coppens

Ruiterijschool 9

2930 Brasschaat