Seminariezalen

Aanbod

ACTA beschikt, naast haar bedrijfshal met unieke procesinstallatie, over twee geklimatiseerde seminarieruimtes. Deze ruimtes, genaamd Joule en Ampère, zijn 62m² en 56m² groot. Ze bieden plaats aan 16 tot 30 personen zittend aan tafel en tot wel 50 personen in auditoriumformule. Ook kan het bedrijfsrestaurant, van 182m², gereserveerd worden. Dit kan op uw vraag omgetoverd worden tot een presentatie- of vergaderzaal met een capaciteit tot 90 personen.

Onze zalen zijn voorzien van internetverbinding en zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onze zalen worden met de nodige zorg klaargemaakt zodat u zonder zorgen kan vergaderen buiten de grenzen van uw eigen bedrijf.

Seminariezalen

Troeven

ACTA stelt naast haar kwalitatieve dienstverlening ook het nodige presentatie- en communicatie materiaal ter beschikking. HD TV, flipchart en white boards zijn steeds voorhanden.

ACTA biedt ook verschillende formules aan die u als bedrijf kan boeken. Om in de sfeer van de wetenschap te blijven, kan je een receptie reserveren op onze foyer met zicht op onze bedrijfshal, het hart van ACTA.

Kortom, ACTA vormt door haar vlot toegankelijke, goed bereikbare, professionele omgeving de ideale locatie. Vrijblijvende offertes, een voorstel op maat of andere wensen zijn steeds bespreekbaar.