spacer
 

Vacatures

Opleider (m/v) in het vakgebied 'Intern transport'

Jouw functie

Als opleider transporttechnieken geef je met plezier je kennis van en ervaring met arbeidsmiddelen als heftruck en hoogwerker door aan je cursisten. Je draagt de daarbij horende veiligheidsaspecten zeer hoog in het vaandel.  Bovendien ben je zelf medeverantwoordelijk voor het beheer en het ontwikkelen van de benodigde cursusmiddelen.
Naast je functie in het geven van veiligheidsgerichte praktijkopleidingen, ben je een aanspreekpunt voor je klanten in jouw vakgebied.

Jouw profiel

Je bent vol-VCA gecertificeerd en beschikt over relevante werkervaring met transporttoestellen als heftruck, hoogwerker en rolbrug. Je kent het reilen en zeilen van  aanslaan van lasten. Kennis van wiellader, compactlader en stellingbouw vormen een extra troef. Veiligheid en kwaliteit klinken je hierbij steeds bekend in de oren. 
Je bent communicatief vaardig,  zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands. Kennis van een tweede taal is wenselijk. Verplaatsingen maken over heel Vlaanderen schrikt je niet af. 
Je werkt planmatig en resultaatgericht waarbij je de nodige deadlines weet te respecteren.
Je bent creatief m.b.t. het aanbrengen van nieuwe ideeën omtrent technische en didactische aspecten van je vakgebied.

Ons aanbod

Je wordt voltijds tewerkgesteld in een boeiende, technische omgeving. Je ontvangt een aantrekkelijk loon volgens barema aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groepsverzekering.  
Als volwaardig teamlid heb je de kans tot continue verruiming van je kennis door het volgen van diverse opleidingen, bedrijfs- en beursbezoeken.

Heb je interesse voor deze gevarieerde job in een hoogtechnologische omgeving ? Stuur dan mail en CV naar personeelszaken@acta-vzw.be

 

Opleider/adviseur (m/v) Mechanische technieken

 

Jouw functie

Als opleider mechanica geef je met plezier praktijkgerichte lessen aan cursisten op verschillende denkniveaus. Je deelt je bedrijfservaring met werknemers uit de industrie, studenten en werkzoekenden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en het ontwikkelen van de benodigde cursusmiddelen.

Om steeds up to date te blijven van trends binnen je vakgebied, ga je geregeld in overleg met je directe collega’s. Je rapporteert daarbij aan de vak verantwoordelijke mechanische technieken. 

Verder fungeer je als contactpersoon voor de verschillende klanten waarmee je door jouw expertise advies en afspraken kunt opmaken.

Jouw profiel

Je hebt een Bachelor of Master diploma in technische studies als werktuigbouw, mechatronica of elektro-mechanica en beschikt over enkele jaren relevante beroepservaring, bij voorkeur in een procesomgeving (onderhoud, engineering,…).

Door je kennis en ervaring ben je in staat de praktijkgerichte trainingen ook voldoende theoretisch te onderbouwen. Je hebt basiskennis van onderwerpen als energie, elektriciteit, meet- en regeltechniek en procesautomatisering en bent bereid deze verder uit te breiden. Je draagt procesveiligheid en operationele veiligheid hoog in het vaandel. Je hebt een gedegen kennis van rotating equipment (pompen, compressoren, ventilatoren, turbines) en aandrijftechnieken (riemen, lagers, koppelingen,…) en hun toepassingen (fluïdatransport met inbegrip van leidingen, appendages,…). Je bent vertrouwd met werken volgens de veiligheidsstandaarden van de chemiesector.
Je bent communicatief vaardig,  zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands. Kennis van het Engels is wenselijk. Je verzorgt zowel in het opleidingscentrum als op locatie bij de klant je opleidingen.
Je bent creatief m.b.t. het aanbrengen van nieuwe ideeën omtrent technische en didactische aspecten van je vakgebied.

Ons aanbod

We voorzien voldoende opleidingsmogelijkheden en ruimte tot ontplooiing. Je wordt tewerkgesteld in een groene, makkelijk bereikbare omgeving met lunchmogelijkheden op het bedrijventerrein zelf.

Je beschikt over een uitgebreid labo, uitgerust met de modernste technieken. Je werkt in een team waarbinnen jullie elkaar scherp houden en op de hoogte over de nieuwste trends binnen je vakgebied. Bovendien geniet je een aantrekkelijke verloning met oog voor een goede balans werk-privé.

Onze Procedure

Na een grondige screening van uw CV en motivatiebrief volgt al dan niet een eerste gesprek. Dit gesprek is persoonlijkheidsgericht en er wordt gepolst of er aansluiting is met onze bedrijfscultuur. Indien wordt overgegaan naar de volgende stap in de selectie wordt er u gevraagd een proefles voor te bereiden en te presenteren. Deze les toont je technische en didactische kennis, je mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Wanneer deze stappen met succes doorlopen zijn volgt een laatste gesprek waarbij de nadruk ligt op uw plaats in de organisatie, uw ambities, klantgerichtheid, afgesloten door een toelichting van de afspraken en voorwaarden.

Contact

Heb je interesse voor deze gevarieerde job in een hoogtechnologische omgeving ? Stuur dan mail en CV naar personeelszaken@acta-vzw.be

ACTA vzw - opleidingscentrum voor techniek en automatisering - Ruiterijschool 9 - B-2930 Brasschaat - Belgiƫ - T +32(0)3 620 23 00 - acta.info@acta-vzw.be