spacer
 

Vacatures

Opleider/adviseur (m/v) Veiligheidstechnieken en proceschemie

Ons bedrijf

Acta vzw, gelegen te Brasschaat aan de afrit van autostrade E19 tussen Antwerpen en Breda, is een opleidingscentrum dat fungeert als opleidingspartner voor bedrijven en werkzoekenden binnen de procesindustrie in de deltaregio. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een opleider/adviseur procestechniek en veiligheid.

Jouw functie

Als opleider procestechniek en veiligheid geef je met plezier praktijkgerichte lessen aan cursisten op verschillende denkniveaus. Je deelt je bedrijfservaring met werknemers uit de industrie, studenten en werkzoekenden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en het ontwikkelen van de benodigde cursusmiddelen. Om steeds up to date te blijven van trends binnen je vakgebied, ga je geregeld in overleg met je directe collega’s. Je rapporteert daarbij aan de operationeel leidinggevende. Verder fungeer je als contactpersoon voor de verschillende klanten waarmee je door jouw expertise advies en afspraken kunt opmaken.

Jouw profiel

Je hebt een Bachelor of Master diploma chemische procestechnieken of mechanische technieken en beschikt over enkele jaren relevante beroepservaring in de procesindustrie. Een bijkomende opleiding preventieadviseur niveau I of II is wenselijk. Je hebt een brede technische kennis en interesse en bent bereid tot permanente bijscholing. Je draagt procesveiligheid en operationele veiligheid hoog in het vaandel. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands. Kennis van het Engels is een pluspunt. Je verzorgt zowel in het opleidingscentrum als op locatie bij de klant je opleidingen. Je bent creatief m.b.t. het aanbrengen van nieuwe ideeën omtrent technische en didactische aspecten van je vakgebied.

Ons aanbod

We bieden jou een vast, voltijds contract van onbepaalde duur. We voorzien voldoende opleidingsmogelijkheden en ruimte tot ontplooiing. Je wordt tewerkgesteld in een groene, makkelijk bereikbare omgeving met lunchmogelijkheden op het bedrijventerrein zelf.
Je beschikt over een uitgebreid labo, uitgerust met de modernste technieken. Je komt terecht in een team van docenten die elkaar scherp houden. Bovendien geniet je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Onze Procedure

Na een grondige screening van uw CV en motivatiebrief volgt al dan niet een eerste gesprek. Dit gesprek is persoonlijkheidsgericht en er wordt gepolst of er aansluiting is met onze bedrijfscultuur. Indien wordt overgegaan naar de volgende stap in de selectie wordt er u gevraagd een proefles voor te bereiden en te presenteren. Deze les toont je technische en didactische kennis, je mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Wanneer deze stappen met succes doorlopen zijn volgt een laatste gesprek waarbij de nadruk ligt op uw plaats in de organisatie, uw ambities, klantgerichtheid, afgesloten door een toelichting van de afspraken en voorwaarden.

Contact

Heb je interesse voor deze gevarieerde job in een hoogtechnologische omgeving? Stuur dan mail en CV naar personeelszaken@acta-vzw.be

 

Freelance opleider (m/v) E&I met kennis Atex

Jouw functie

Als freelance opleider verduidelijk je met plezier complexe, technische aspecten van elektrotechniek en ATEX aan je cursisten. Je deelt je bedrijfservaring met werknemers uit de industrie, studenten en werkzoekenden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en het ontwikkelen van de benodigde cursusmiddelen.

Jouw profiel

Je hebt een Bachelor of Master (industrieel ingenieur) diploma en beschikt over min 5 jaar relevante beroepservaring in chemische of petrochemische industrie. Door je kennis en ervaring ben je in staat de praktijkgerichte trainingen ook voldoende theoretisch te onderbouwen. Kennis over ATEX is noodzakelijk en kennis over instrumentatie is een meerwaarde. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands. Kennis van het Engels is wenselijk. Je verzorgt zowel in het opleidingscentrum als op locatie bij de klant je opleidingen. Je bent creatief m.b.t. het aanbrengen van nieuwe ideeën omtrent technische en didactische aspecten van je vakgebied.


Heb je interesse voor deze gevarieerde job in een hoogtechnologische omgeving? Stuur dan mail en CV naar personeelszaken@acta-vzw.be 

ACTA vzw - opleidingscentrum voor techniek en automatisering - Ruiterijschool 9 - B-2930 Brasschaat - Belgiƫ - T +32(0)3 620 23 00 - acta.info@acta-vzw.be
Design & hosting: Arcabase.net