spacer
 

Vacatures

Opleider (m/v) in het vakgebied 'Intern transport'

Jouw functie

Als opleider transporttechnieken geef je met plezier je kennis van en ervaring met arbeidsmiddelen als heftruck en hoogwerker door aan je cursisten. Je draagt de daarbij horende veiligheidsaspecten zeer hoog in het vaandel.  Bovendien ben je zelf medeverantwoordelijk voor het beheer en het ontwikkelen van de benodigde cursusmiddelen.
Naast je functie in het geven van veiligheidsgerichte praktijkopleidingen, ben je een aanspreekpunt voor je klanten in jouw vakgebied.

Jouw profiel

Je bent vol-VCA gecertificeerd en beschikt over relevante werkervaring met transporttoestellen als heftruck, hoogwerker en rolbrug. Je kent het reilen en zeilen van  aanslaan van lasten. Kennis van wiellader, compactlader en stellingbouw vormen een extra troef. Veiligheid en kwaliteit klinken je hierbij steeds bekend in de oren.
Je bent communicatief vaardig,  zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands. Kennis van een tweede taal is wenselijk. Verplaatsingen maken over heel Vlaanderen schrikt je niet af.

Je werkt planmatig en resultaatgericht waarbij je de nodige deadlines weet te respecteren.
Je bent creatief m.b.t. het aanbrengen van nieuwe ideeën omtrent technische en didactische aspecten van je vakgebied.

Ons aanbod

Je wordt voltijds tewerkgesteld in een boeiende, technische omgeving. Je ontvangt een aantrekkelijk loon volgens barema aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groepsverzekering. 
Als volwaardig teamlid heb je de kans tot continue verruiming van je kennis door het volgen van diverse opleidingen, bedrijfs- en beursbezoeken.

Heb je interesse voor deze gevarieerde job in een hoogtechnologische omgeving ? Stuur dan mail en CV naar personeelszaken@acta-vzw.be.

 

Opleider/adviseur (m/v) Veiligheidstechnieken en proceschemie